Poliția Municipiului Petroșani a fost sesizată de un bărbat de 43 de ani despre faptul că două tinere i-ar fi sustras 1.300 lei din buzunar.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au stabilit că bărbatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice a dorit să apeleze la serviciile sexuale oferite de două tinere pe care le cunoştea doar din vedere, astfel că,  împreună cu acestea s-a deplasat cu un autoturism în zona unei staţii de alimentare cu carburaţi (zona de centură a municipiului Petroşani), unde bărbatul ar fi coborât din autoturism, iar una dintre tinere l-ar fi deposedat de 1.300 de lei.

În urma vizualizării imaginilor sistemului de supraveghere video al staţiei de alimentare cu carburaţi, poliţişti au stabilit că bărbatul, pentru a împiedica fuga celor două tinere aflate în autoturism, s-a poziționat în faţa autoturismului, fiind acroșat  şi împins câţiva metri.  

De asemenea, tinerele au părăsit staţia fără a achita suma aferentă combustibilului cu care a fost alimentat autoturismul.

 În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt, iar în urma  cercetărilor a fost identificată o tânără de 21 de ani, din municipiul Petrosani, faţă de care poliţiştii au luat măsura preventivă a  măsura reținerii pe o durată de 24 de ore.

În cauză, procurorul de caz a dispus extinderea urmăririi penale şi cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă de omor  și declinarea cauzei către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Foto: arhivă

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentSebastian Burduja va prelua interimar Ministerul Educaţiei
Articolul următorMarș al elevilor din Hunedoara