UPDATE: Una din victime a decedat. Aceasta avea leziuni incompatibile cu viața. Celelalte două persoane au fost transportate la Spitalul de Urgență din Petroșani , conștiente, cu multiple traumatisme.

Pompieri specializaţi în descarcerare şi prim ajutor ai Detaşamentului Petroşani, din cadrul ISU Hunedoara, au intervenit pentru salvarea oamenilor aflaţi în 2 autoturisme ce au intrat în coliziune pe un pod. În urma ciocnirii unul dintre autoturisme s-a prăbuşit de pe pod și a rămas pe plafon.

La locul accidentului salvatorii au găsit 3 victime, din care două încarcerate. Doi bărbaţi au fost extrași din autoturisme, au fost îngrijiţi medical de urgenţă, după care au fost transportaţi la UPU Petroșani. A treia victimă, o femeie, în vârstă de aproximativ 50 de ani, aflată în autoturismul prăbușit de pe pod, a fost declarată decedată de medicii SAJ.

Un accident rutier s-a produs în această dimineață la intrarea în municipiul Petroșani. Un autoturism a sărit de pe podul de la intrarea în localitate.

Din accident au rezultat trei victime conștiente dintre care una încarcerată. Nu este pentru prima dată când în zona respectivă se produc accidente. În urmă cu câțiva ani, un om de afaceri din Petroșani și-a pierdut viața în condiții similare.

Articolul precedent„SkirtBike”, la o nouă ediţie. Străzile Devei, animate de bicicliste, îmbrăcate şi accesorizate în culori neon
Articolul următorFinal de sezon estival în Straja