Este război între Avram Iancu și Levente Polgar. Cei doi sportivi renumiți au ajuns la cuțite. O sanie specială este mărul discordiei. Avram Iancu a rămas fără sania specială, folosită la maratoane, după ce proprietarul acesteia, sportivul Levente Polgar, a decis să o recupereze. Levente Polgar susține că i-a împrumut sania lui Avram Iancu, dar pentru a participa cu aceasta la ultramaratonul Arctic Ultra 6633, și nu pentru a se antrena cu ea până la Constanța.

”El a încălcat înțelegerea. Mi-a cerut sania pentru 6633 Arctic Ultra nu și pentru o incursiune până în Constanța. M-a durut să aflu de pe Facebook. Cinstit era să mă fi sunat și să îmi fi spus. Dar, cum a spus chiar el: un bun împrumutat este ca și al meu, sau ceva de genul. Este un super-sportiv și îl apreciez și ca om, dar acest gest a fost unul ”neortodox”. Cred că ambii avem o parte din vină, nimeni nu e ”fata mare”. Dumnezeu vede și judecă. Din punctul meu de vedere, corect ar fi fost să îmi spus el. Așa mă așteptam. Eu i-am dat un bun pentru competiție, nu să se supra-antreneze. I-am trimis un mesaj, dar nu l-a luat de bun”, a declarat sportivul Levente Polgar.

Avram Iancu a postat, aseară, un mesaj dur la adresa sportivului Levente Polgar căruia i-a adus acuzații dure.

”Un “om” care se dovedește că este un câine și nu un om a venit și mi-a luat sania pe care mi-a împrumut-o pentru 6633. Motivul? Pentru că de ce am plecat spre Constanța? Că el nu mi-a dat-o pentru CONSTANȚA. Levi! Am o întrebare: tu înainte să pleci la 6633 nu te.ai antrenat deloc pe drumurile României? Ți-am cerut sania cu o lună de zile înainte nu că s-oțin bibelou. Nu știu ce te-a supărat așa de tare că am plecat spre Constanța. Din moment ce mi-ai împrumutat-o este a mea până la predare și nu trebuie să dau nimănui raportul dacă mă antrenez în jurul casei, orașului, județului sau la Marea Neagră. Și dacă ți-aș fi greșit cu ceva…. a lua sania unui om care este în plină acțiune te descalifică atât că sportiv dar mai ales ca om. Află domnule Levente că incursiunea mea spre Marea Neagră va continuă! Pe mine nu mă oprește decât Dumnezeu! Dar dacă am binecuvântarea lui nu mă poți tu opri prin actele tale josnice. Am sponsori super tari și o sanie este o nimica toată . Dar eu sunt un om econom”, a scris Avram Iancu pe Facebook.

Avram Iancu își continuă antrenamentul spre Constanța. Aseară și-a cumpărat un rucsac în care și-a pus obiectele pe care le avea cu el.

 

Articolul precedentGarda de Mediu „intră pe fir” în problema gunoaielor din județul Hunedoara
Articolul următorFac naveta la zeci de kilometri pentru rețete medicale sau tratament de specialitate