Parcul Avram Iancu din municipiul Vulcan va fi modernizat cu bani de la bugetul local. Este vorba de parcul amplasat în centrul vechi al municipiului Vulcan. Edilii susțin că deja au început lucrările cu “igienizare, extragerea rădăcinilor copacilor și tăierea tuturor copacilor bătrâni, inclusiv a celui cu ciori, pentru care este necesară aducerea unei macarale speciale”.

În cadrul proiectului de modernizare a parcului va avea loc “refacerea aleilor prin aplicarea de pavele; refacerea în totalitate a spațiului terenului de joacă pentru copii. Împrejmuirea acestuia, refacerea terenului, înlocuirea elementelor care alcătuiesc locul de joacă. Înlocuirea băncilor. Amplasarea de mobilier stradal nou, bănci și mese care vor permite petrecerea timpului liber într-un mod recreativ mai ales pentru seniori, pentru bunicii și părinții care vor veni cu nepoții și copiii în parc. Amenajarea unui teren pentru baschet și lap-tenis.  Realizarea a 2 țarcuri special amenajate pentru câini”, arată edilii din Vulcan.

Proiectul este de anvergură, orientat să răspundă cerințelor de recreere, mișcare și petrecere a timpului în aer liber, pentru cetățenii Vulcanului de toate vârstele. Finanțarea acestui proiect este în totalitate asigurată cu fonduri de la bugetul local.

 

Articolul precedentFabrica de pian – proiect demarat la Petroșani
Articolul următorCât costă reabilitarea drumurilor naționale din Brad?