250.000 de lei costă reabilitarea unor drumuri naționale din municipiul Brad. Autoritățile locale au în vedere efectuarea unor lucrări de reparare a carosabilului pe porțiunile deteriorate a structurii rutiere aferente drumurilor naționale care tranzitează municipiul Brad.

“Tehnologia reparării degradărilor prin decaparea îmbrăcăminții cuprinde decaparea (frezarea) a 6 cm din îmbrăcămintea existent și pregătirea suprafeței în scopul aplicării unui nou strat; plombarea suprafeței frezate și a gropilor cu mixtură asfaltică. Pentru ca circulația rutieră să nu fie stânjenită pe sectoarele care se execută reparații, se recomandă să nu se frezeze decât atât cât se poate repara în cursul aceleiași zile”, arată documentația.

Nu sunt precizate străzile incluse în acest contract de lucrări. Cert este că în ultimele săptămâni mai mulți conducători auto din Brad au ridicat problema gropilor din carosabil.

 

Articolul precedentParcul Avram Iancu din Vulcan modernizat cu bani de la bugetul local
Articolul următor„Atelier de Gătit” la Deva, alături de cunoscuta bloggeriță culinară Gina Bradea. A lăsat Italia, după mulți ani, pentru a se întoarce acasă