Veste bună pentru elevii din Deva. Aceştia pot circula gratuit cu autobuzele de transport în comun din oraş.

La propunerea primarului Florin Oancea, Consiliul Local al municipiului Deva a aprobat, în ședință de îndată de ieri, acordarea de facilități și gratuități la transportul local în comun pe raza administrativ-teritorială a municipiului Deva, cu autobuzele aparținând ,,Societății de Transport Public Local Deva SRL”.

Astfel, vor beneficia de acordarea unei reduceri de 100 la sută din prețul abonamentului (gratuit), toți elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat care frecventează unitățile de învățământ din municipiul Deva, pe tot parcursul anului calendaristic 2018.

Până la primirea abonamentelor, elevii pot circula gratuit pe baza carnetului de elev, vizat pe anul în curs, precizează reprezentanţii Primăriei Deva.

Preţul biletului, „rotunjit” la 2 lei

Pe de altă parte, aleşii locali au aprobat, tot în şedinţa de ieri, şi „rotunjirea” biletului pentrru o călătorie cu autobuzele care asigură transportul public din Deva. Astfel, de la 1,93 lei, un tichet va costa 2 lei. Măsura a fost motivată „de nerespectarea graficelor de succedare a curselor, urmare a timpilor pierduți în stații pentru restituirea către călătorii care nu prezintă suma fixă a 0,07 lei ca diferență până la o sumă rotundă de 2 lei”.

Articolul precedentOm de afaceri petroșănean trimis în judecată pentru fraudarea fondurilor europene
Articolul următorVulcan: O competiție mondială a deschis ușa investitorilor