Elevii claselor primare au aflat astăzi cum ajunge apa la robinet. Apa Serv Valea Jiului a celebrat în avans Ziua Mondială a Apei, care se serbează în fiecare an în data de 22 martie, printr-o vizită la Uzina de Apă Jieț. Invitatii, 30 de elevi de la Șc. Generală ”I.G. Duca” din Petroșani, au fost pentru o zi oaspetii Uzinei de Apă Jieț.

Șeful Uzinei de Apă Jieț, inginerul Mihaela Sitea, i-a condus pe elevi prin toate modulele stației și le-a explicat întreg procesul de tratare a apei, de la intrarea și până la ieșirea din stație. Au vizitat captarea, rezervoarele de apă, sala vanelor, sala filtrelor și laboratorul de analize, unde au asistat la modul cum se efectuează analizele apei.
Elevii au fost foarte receptivi la toate obiectivele vizitate și au pus întrebari pragmatice la care au primit răspunsuri pe masură. La finalul acțiunii a avut loc o sesiune de verificare a cunostiinţelor acumulate, toţi copii primind ca rasplată cate o diplomă personalizată cu evenimentul la care au participat.

Articolul precedent4,5 milioane de lei pentru modernizarea a cinci kilometri de drum
Articolul următorGheorghe Falcă, la Deva, despre intrarea lui Rareș Bogdan în PNL: „Este un câștig”