Gheorghe Falcă, la Deva, despre intrarea lui Rareș Bogdan în PNL: „Este un câștig”

Primarul municipiului Arad, Gheorghe Falcă, s-a aflat, astăzi, la Deva, unde a susținut o conferință de presă, alături de colegii săi liberali, din județul Hunedoara. Acesta a vorbit despre apropiatele alegeri europarlamentare, din poziția sa de candidat.

La întrebarea jurnaliștilor, Gheorghe Falcă și-a exprimat și punctul de vedere asupra lui Rareș Bogdan, cel care deschide lista PNL pentru alegerile europarlamentare. În opinia sa, intrarea realizatorului TV în rândul liberalilor este „un câștig”.

„Din analiza noastră, era nevoie de a avea o reprezentare. Europarlamentarii au o reprezentare cunoscută la Bruxelles, dar, întotdeauna, munca de acolo nu se reflectă foarte rapid în țară. (…) Discuția a fost să avem un om cu o recunoaștere a ceea ce înseamnă și electoratul de dreapta (…) să avem un om incisiv și acest lucru s-a întâmplat prin venirea domnului Rareș Bogdan în echipa Partidului Național Liberal. Este foarte importantă asumarea domnului Rareș Bogdan a acestei echipe și dorința lui de a intra în arenă (…) și să îți asumi și bune și rele, anumite valori, competiție și atacuri. Eu cred că, venirea domnului Rareș Bogdan va dinamiza această campanie electorală (…) Pentru viața politică, deci nu doar pentru PNL, Rareș este un câștig și întotdeauna partidele au obligația să aducă cât mai mulți oameni, nu doar de jos în sus, prin creșterea membrilor din structurile de tineret, ci și din societatea civilă. (…) Până la urmă, a ne asuma intrarea într-o bătălie politică este o decizie personală, dar și o responsabilitate”, a spus Gheorghe Falcă, prezent, astăzi, în vizită la Deva.

Articolul precedentZiua Mondială a Apei celebrată la Uzina de Apă Jieț
Articolul următorAu început lucrările la drumul spre Sarmizegetusa Regia. „În circa patru -cinci zile va fi redeschisă circulația”