Pe toate drumurile din judeţul Hunedoara se circulă lent, în condiții de iarnă, ca urmare a ninsorilor care cad neîncetat încă de noaptea trecută.

La Dispeceratul Drumuri Județene al Consiliului Județean (CJ) Hunedoara s-au înregistrat, astăzi, până la ora 11:00, zeci de apeluri primite din toate zonele județului. Drumarii acționează cu mașini dotate cu pluguri și cu material antiderapant, dar intervențiile se desfășoară cu dificultate din cauza stratului consistent de zăpadă depus pe carosabil.

În Valea Jiului, au căzut ninsori abundente, astfel că stratul de zăpadă măsoară între 40 și 60 de centimetri în stațiunile montane. Utilajele de intervenție acționează atât pe DJ 664 Lupeni – Straja, cât și pe DJ 709F Slătinioara – Cabana Rusu, drum care asigură accesul spre stațiunea Parâng. „Dacă ieri pe drumul care duce spre Parâng nu au fost probleme și s-a circulat bine, mai ales după prânz, astăzi utilajele sunt în teren și încearcă să curețe drumul de zăpada care nu mai contenește. Circulația în zonă este îngreunată, iar spre Cabana Rusu pot urca, deocamdată, doar mașinile cu tracțiune integrală și mașinile echipate corespunzător pentru iarnă”, au spus reprezentanții CJ Hunedoara.

Articolul precedentFOTO| Copaci prăbuşiţi, fire electrice rupte, din cauza ninsorii abundente
Articolul următorFOTO+VIDEO: Valea Jiului, sub asediul zăpezii