După ce unitatea medicală de la Deva a intrat în atenția deputatului USR, Emanuel Ungureanu, a venit și rândul Spitalului de Urgență din Petroșani. Cea mai mare unitate spitalicească din Valea Jiului se confruntă cu lipsuri. 

Potrivit deputatului, pacienții sunt înghesuiți în saloane cu 9 paturi, băile sunt infecte, la etajul 4 pe secția interne mai sunt paturi ruginite, stative vechi de 50 de ani.
În zona UPU, în plină epidemie de gripă baia de la parter nu are dezinfectant, nu este hârtie igienică, nu este lumină.

Unitatea medicală a fost construită în anul 1977. Spitalul este inclus într-un amplu program de reparații capitale. Numai că banii pentru realizarea unui nou corp de clădire și recompartimentarea vechii clădiri au venit cu întârziere de la Ministerul Sănătății.

Dezastru în Spitalul Municipal din Petroșani!Pacienții sunt înghesuiți în saloane cu 9 paturi, băile sunt infecte,la etajul 4 pe secția interne mai sunt paturi ruginite, stative vechi de 50 de ani.În zona UPU, în plină epidemie de gripă baia de la parter nu are dezinfectant, nu este hârtie igienică, nu este lumină!Urmăriți acest live începând cu zona de tranzit către UPU, priviți noroiul întins pe jos în condițiile în care abia acum s-a sters cu un mop negru ca cerul gurii plin de minciuni al președintelui Consiliului Județean Hunedoara.Urmează comunicatul PSD Hunedoara cu precizări despre faptul că ce vedeți nu este adevărat…La intimidare, 3 agenți de pază m-au înconjurat ca niște câini turbați pentru a încerca să oprească filmarea care prezintă realitatea unui sistem medical hunedorean dominat de mafia pesedistă.

Publicată de Emanuel Ungureanu – Deputat USR pe Sâmbătă, 9 februarie 2019

Articolul precedentINSEMEX organizează o nouă ediție a simpozionului SESAM
Articolul următorFOTO| Accident grav pe DN 7, la Simeria Veche. Șoferul unui autotren a rămas captiv în cabină