FOTO| Accident grav pe DN 7, la Simeria Veche. Șoferul unui autotren a rămas captiv în cabină

Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, a fost rănit în urma unui accident de circulație ce s-a produs, astăzi, pe Drumul Național (DN) 7, la intrarea în localitatea Simeria Veche. Autotrenul pe care acesta îl conducea a lovit un alt TIR din fața sa.

Totul s-a întâmplat puțin după ora 14:00. Şoferul vinovat de producerea accidentului a rămas prins în cabina autotrenului. A fost nevoie de intervenţia echipelor de la descarcerare pentru a-l scoate afară. Acesta a fost transportat la spital. 

Polițiștii ajunși la fața locului, au constatat că, evenimentul rutier a avut loc din cauza nepăstrării distanței în mers. „Un conducător auto, în vârstă de 27 de ani, în timp ce conducea un autotren, pe direcția Deva -Orăștie, pe fondul nepăstrării distanței în mers față de un alt autotren aflat in fața sa, l-a lovit în partea din spate. Șoferul vinovat de producerea accidentului a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, au declarat reprezentații Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Din cauza accidentului rutier, circulația pe D 7, între Simeria către Orăștie, s-a desfăşurat îngreunat, pe un fir alternativ, timp de aproximativ două ore.

Articolul precedentVIDEO: Spitalul din Petroșani, în mijlocul unui scandal
Articolul următorAccident mortal la Peșteana