INSEMEX organizează o nouă ediție a simpozionului SESAM. Ediția de anul acesta este și una jubiliară dat fiind faptul că prestigiosul institut de cercetare din țară aniversează 70 de ani de la înființare. INSEMEX Petroşani organizează în data de 3 octombrie 2019 cea de-a IX-a ediţie a Simpozionului Internaţional Securitate şi Sănătate în Muncă – SESAM 2019.

“Anul 2019 este un an de o importanță deosebită pentru INCD INSEMEX și marchează un moment aniversar, Institutul împlinind 70 de ani de activitate. Dorim să marcăm acest eveniment printr-o manifestare excepțională care va avea loc simultan cu Simpozionul Internațional de Securitate și Sănătate în Muncă – SESAM, eveniment bienal, care va ajunge în acest an la cea de-a 9-a ediție”,  spun oficialii INSEMEX Petroșani.

Evenimentul va fi organizat cu sprijinul şi colaborarea Universităţii din Petroşani, a Inspecţiei Muncii şi sub auspiciile Ministerului Cercetării și Inovării, Academiei Oamenilor de Știință din România – AOSR şi Academiei de Științe Tehnice din România – ASTR.

Lucrările științifice transmise în conformitate cu tematica simpozionului, acceptate şi prezentate în cadrul manifestării vor fi publicate cu acces deschis într-un volum al MATEC Web of Conferences, publicaţie indexată în baze de date internaţionale importante pentru comunitatea academică: Scopus, CPCI (ISI Web of Science – Clarivate Analytics), CAS, Compendex, DOAJ, EBSCO, Google Scholar, Inspec, ProQuest.

 

Articolul precedentComplexul Energetic Hunedoara ar putea importa cărbune din Indonezia
Articolul următorVIDEO: Spitalul din Petroșani, în mijlocul unui scandal