VIDEO| Întâlnire cu „Moș Martin” într-o pădure din Parcul Natural Grădiștea Muncelului -Cioclovina

Un urs ieșit din hibernare a fost filmat într-o pădure din Parcul Natural Grădiștea Muncelului -Cioclovina, situat în județul Hunedoara.

Imaginile video au fost realizate de rangerul Bogdan Luț. Acesta a dat „nas în nas” cu ursul în timp ce se afla într-o acțiune de monitorizare pe teritoriul parcului natural. „Moș Martin” s-a retras când a simțit prezența rangerului.

Întâlnire cu un urs în Parcul Natural Grădiștea Muncelului Cioclovina din cadrul Romsilva

Întâlnire cu un urs într-o pădure din Parcul Natural Gradistea Muncelului-Cioclovina Colegul nostru Bogdan Luț, aflat într-o acțiune de monitorizare, s-a întâlnit cu un urs, acesta retrăgându-se când a simțit prezența rangerului.Specialiștii Romsilva monitorizează permanent fauna și fondul forestier din parc.Pădurile Parcului Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina asigură toate condițiile de liniște, adăpost și hrană pentru asigurarea unui habitat sănătos.Parcul Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina, unul din cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a #Pădurilor – #Romsilva, are o suprafață de peste 38.000 de hectare, din care peste 26.500 de hectare sunt păduri. Parcul este situat în vestul țării, pe raza județului #Hunedoara, în zona Munților Șureanu.Credit video: Luţ Bogdan, Parcul Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina*****Meeting with a brown bear into a forest in Grădiștea Munceului – Cioclovina Nature Park in #Romania#DezvoltareDurabilă #AriiProtejate #ConteazăPentruViitor #Păduri #Silvicultură #România #Natură #Forests #GrădișteaMuncelului #Cioclovina

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Luni, 18 martie 2019

Credit video: Bogdan Luț, Parcul Natural Grădiștea Muncelului - Cioclovina

Parcul Natural Grădiștea Muncelului – Cioclovina, unul din cele 22 de parcuri naționale și naturale administrate de Regia Națională a Pădurilor -Romsilva, are o suprafață de peste 38.000 de hectare, din care peste 26.500 de hectare sunt păduri.

Parcul este situat în vestul țării, pe raza județului Hunedoara, în zona Munților Șureanu.

 

Articolul precedentStart la înscrieri pentru „Geopark Challenge” – Semimaratonul cetăților din Țara Hațegului
Articolul următorProfesoară bătută de un elev care se uita la filme pentru adulți