O profesoară din municipiul Vulcan a fost agresată de un elev. Acesta a fost nemulțumit de faptul că profesoara l-a “deranjat” în timp ce se uita la filme pentru adulți în timpul orei. Profesoara a fost bătută și amenințată de elevul de clasa a VII-a.

Incidentul s-a petrecut în toamna anului trecut, însă abia acum a ieșit la lumină drama prin care a trecut profesoara. Luni de zile aceasta a fost amenințată de elev.

„Am informat directorul unităţii şi am discutat telefonic cu mama elevului, care a tratat în mod superficial incidentul, aceasta amânând mereu întâlnirea directă şi nu a mai participat la şedinţa cu părinţii. După postarea textului, elevul a absentat şi a revenit la cursuri în 12 noiembrie 2018, lăudându-se colectivului clasei a VII-a cu fapta sa. Deoarece de la prima oră de curs a folosit un limbaj vulgar, am informat părintele, care a venit la şcoală şi l-a luat de la cursuri. Consider că prin postarea ameninţării în mediul on-line, elevul a creat panică atât în rândul colegilor săi cât şi al profesorilor şi prin limbajul său a afectat autoritatea cadrelor didactice. De asemenea, mie mi-a creat o temere, temându-mă pentru integritatea şi chiar viaţa mea şi a familiei mele”, a scris profesoara în plângerea formulată, citată de adevarul.ro.

Cu toate acestea, elevul a continuat să provoace scandaluri la şcoală până la un moment dat, când, a bătut-o pe profesoară, dar şi pe o îngrijitoare a liceului.Poliţiştii au deschis, în cauză, un dosar penal pentru lovire sau alte violenţă şi ameninţare.

 

Articolul precedentVIDEO| Întâlnire cu „Moș Martin” într-o pădure din Parcul Natural Grădiștea Muncelului -Cioclovina
Articolul următorBătrână salvată de un jandarm. Casa sa era invadată de un fum gros și înecăcios