Boxerul hunedorean Cosmin Gîrleanu (20 de ani) se va lupta, astăzi, la categoria 49 de kilograme cu Yauheni Karmilchyk, din Belarus, pentru medalia de argint. Dacă va câștiga meciul, acesta va boxa pentru medalia de aur cu sportivul care câștigă semifinala.

Cosmin Gârleanu, legitimat la secția de box a Clubului Sportiv Hunedoara, se află la Vladikavkaz, în Osetia de Nord (Rusia), unde participă la Campionatele Europene de box Under-22. Gîrleanu l-a învins, miercuri, pe italianul Damiano Cordella, cucerind, astfel, medalia de bronz.

Recent, acesta a câștigat titlul de campion național la Under 22. Tânărul boxer este antrenat de Ilie Captari, care îi este alături de 10 ani.

UPDATE: În semifinala Campionatul European Under-22 Vladikavkaz, Osetia de Nord (Rusia), hunedoreanul Cosmin Gîrleanu l-a învins, fără drept de apel, pe concurentul din Belarus, Karmilchyk Yauheni, vot unanim al arbitrilor, calificându-se astfel în finala CE de box. 

Felicitări hunedoreanului Cosmin Gîrleanu!Astăzi a boxat în semifinala Campionatul European Under-22 Vladikavkaz, Osetia de Nord (Rusia), unde l-a învins fără drept de apel pe concurentul din Belarus, Karmilchyk Yauheni, vot unanim al arbitrilor, calificându-se astfel în finala CE de box!

Publicată de Primăria Hunedoara pe Vineri, 15 martie 2019

Articolul precedentVIDEO| Mobilizare masivă pe lotul 4 al autostrăzii A1 Lugoj- Deva, la „Dealul liliecilor”
Articolul următorArmonii cromatice, la Lupeni