Peste 50 de artiști plastici din Regiunea de Vest a României expun la Lupeni lucrări de pictură și grafică în cadrul celei de-a 4-a ediții a proiectului cultural ”Armonii Cromatice”. Vernisajul va avea loc sâmbătă, 16 martie 2019 de la ora  13,00 la Galeria de artă ”Iosif Tellmann” din municipiul Lupeni, una dintre cele mai active spații culturale de acest fel din județul Huneodara.

Expoziția ”Armonii cromatice” reunește lucrări ale mai multor artiști din Arad, Timişoara, Hunedoara, Pecica, precum și din Lupeni, nume cunoscute ale artelor vizuale românești contemporante.

Această inedită expoziție colectivă este organizată sub egida mai multor asociații ale artiștilor plastici din regiunea de Vest a României, fiind susținută de autoritățile publice locale din Lupeni, Pecica și Timișoara.

Expoziţia de la Galeria de artă ”Iosif Tellmann” din Lupeni poate fi vizionată în perioada 16 martie 2019 – 10 aprilie 2019, iar intrarea este liberă.

Articolul precedentUPDATE| Pugilistul hunedorean Cosmin Gîrleanu se luptă pentru a aduce aurul acasă, din Rusia
Articolul următorŞi hunedorenii s-au alăturat protestului pentru construirea de autostrăzi. S-au oprit în trafic, timp de 15 minute