Atenție, șoferi! Un nou transport cu gabarit depășit va tranzita județul Hunedoara, în perioada 27 noiembrie -1 decembrie. Acesta pleacă de la Giurgiu și se va îndrepta spre PTF Nădlac II.

Potrivit reprezentanți Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), transportul agabaritic va circula pe ruta Giurgiu – DN5 – Centura București – A1 – Pitești – DN7 – Sibiu – Centura Sibiului – A1 – DN7 – Orăștie – DN7 – Arad – A11 – A1 – Nădlac II PTF.

„Vehiculul transportă un container. Lățimea maximă a vehiculului este de 4,00 metri, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm că în conformitate cu OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculelor cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, precizează cei de la CNAIR.

Articolul precedentBătaie violentă între două eleve de la un liceu din Hațeg. Una dintre fete, în stare gravă la spital
Articolul următorExpoziție inedită, organizată în tunelul de pe prima cale ferată minieră de pe teritoriul Transilvaniei