Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat că, un nou transport cu gabarit depășit se va desfășura în perioada 4 -8 martie. Acesta va trece și prin județul Hunedoara.

Transportul agabaritic va circula pe traseul București (DJ401, Șos. Berceni NR. 104) – DNCB – A1 – Pitești – DN7 – DN1 –  Sibiu – A1 – Șoimuș – DN76 – DN7 – Săcămaș – DN68A – Margina – A1 – Nădlac II P.T.F.

Potrivit CNAIR, vehiculul transportă un utilaj energetic. „Lățimea maximă a vehiculului este 3,70 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic. Menționăm ca în conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră. Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu”, au informat reprezentanții companiei.

Articolul precedentPeste 40 de saci plini cu gunoaie, strânși de pe „Dealul 700” din Deva
Articolul următorAvertisment pentru fermieri: „Arderea miriștilor este strict interzisă!”. Sunt anunțate controale