Un renumit institut de cercetare din țară cumpără un hotel.  INSEMEX Petroșani are în vedere achiziționarea unui hotel. Institutul de cercetare își lărgește activele și cu Hotelul Gambrinus. Potrivit conducătorilor prestigiosului institut de cercetare din țară, tranzacția încă nu a fost perfectată.

“Intenționăm să cumpărăm hotelul. Prețul este încă confidențial. Avem în vedere această achiziție dat fiind faptul că noi organizăm numeroase cursuri de perfecționare. Astfel, dorim să le oferim participanților pachete complete. În plus, astfel vom avea și o unitate pentru acțiunile pe care institutul nostru le derulează, și anume simpozioane la care vin participanți de pretutindeni. Complentar, vom utiliza hotelul și pentru partea turistică”, a declarat Artur Găman, directorul general al INSEMEX Petroșani.

Hotelul Gambrinus este cotat cu două stele, acesta fiind situat într-o zonă liniștită, la marginea oraşului Aninoasa, şi are un restaurant deschis nonstop, care servește preparate româneşti.

 

 

 

Articolul precedentStandul judeţului Hunedoara atrage mii de vizitatori la Târgul de Turism al României, de la Romexpo
Articolul următorHoţul care a tâlhărit un călător în tren, între Deva şi Simeria, a mai dat o „lovitură” la adăpostul nopţii