Joi, 9 martie 2023, a avut loc recepția finală a lucrărilor de reparații capitale executate la Spitalul Județean de Urgență din Deva. Lucrările au început în anul 2009, iar valoarea proiectului finanțat de Ministerul Sănătății depășește 100 de milioane de lei. Este proiectul din domeniul sănătății cu cea mai mare alocare de fonduri în județul Hunedoara, de-a lungul anilor fiind executate ample lucrări de reparații, reabilitări, extinderi de spații și chiar construcții noi.
 
Au fost modernizate toate secțiile, blocul alimentar, spălătoria și spațiile administrative.
 
Inițiativa acestui demers a aparținut președintelui CJ Hunedoara  Laurențiu Nistor (la acea dată deputat în Parlamentul României) și medicului Ioan Demeter (la acea dată director al Direcției de Sănătate Publică a județului Hunedoara). Astăzi, după 14 ani, Spitalul Județean de Urgență din Deva este transformat complet
 
 „La acea dată, toți erau sceptici, dar doi oameni, eu cu domnul doctor Ioan Demeter am pornit această reparație capitală în 2009. Mulțumesc DSP pentru colaborare și Ministerului Sănătății pentru ceea ce avem noi, astăzi, la Spitalul Județean de Urgență din Deva. Nimic nu este prea mult când investim în sănătatea oamenilor. Sunt foarte mulțumit de modul în care s-au executat lucrările. Le mulțumesc tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect”, a declarat președintele CJH, Laurențiu Nistor.

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentStudenți din 11 țări, în vizită la Ansamblul Istoric al Minei Petrila
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET