Un număr de 15 finaliști, din șapte județe și municipiul București, precum și din Serbia, vor intra în concurs la Festivalul Național de Muzică Pop ”Stelele Cetății”, eveniment ce ajunge la ediția a XXXVI-a, și care se desfășoară, în zilele de 27 și 28 octombrie, la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva.

”Stelele Cetății 2018” debutează sâmbătă, 27 octombrie, la ora 18:00, cu concursul de interpretare, care va fi urmat de un recital susținut de câștigătorul Trofeului ”Stelele Cetății 2017” – clujeanul Rareș Mariș. Festivalul continuă a doua zi, duminică, 28 octombrie, la ora 18:00, cu Gala Laureaților. Publicul prezent în sala de spectacol va avea ocazia să participe la ”Tombola spectatorilor”, al cărei premiu este o chitară acustică.

Trofeul ”Stelele Cetății 2018”, în valoare de 2.500 de lei, va fi acordat prin votul juriului. De asemenea, vor fi acordate trei premii și o mențiune: Premiul I – 1.500 lei; Premiul II – 1.200 lei; Premiul III – 1.000 lei; Mențiune – 800 lei.
”Stelele Cetății 2018” se încheie cu un recital susținut de Florin Mureșan.

Festivalul este organizat de Primăria Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” din municipiu. Intrarea la eveniment este liberă.

 

Articolul precedentViolonista Anna Savkina, pe scena Teatrului de Artă din Deva
Articolul următorEdituri din toată țara, prezente la „Salonul Hunedorean al Cărții”