Se fac noi verificări la telecabina care urcă și coboară pe Dealul Cetății din Deva. Turiștii nu au putut-o utiliza astăzi și nu vor putea nici mâine, fiindcă întreg echipamentul se află în revizie tehnică. Reprezentanții municipalității au anunțat că, ascensorul va fi repus în funcțiune miercuri dimineață, pe 10 octombrie.

„Serviciul Public Administrare Cetate Deva anunță că luni, 8 octombrie, și marți, 9 octombrie, Telecabina care facilitează accesul turiștilor în Cetatea Devei se află în revizia tehnică lunară. Firma de mentenanță și specialiștii serviciului care administrează Telecabina verifică instalația (cabluri, comunicația radio între punctul de comandă și cabină etc.) pentru ca turiștii să fie în siguranță. Ascensorul va fi repus în funcțiune miercuri, 10 octombrie 2018, dimineața, la ora 8:00 și va funcționa conform programului normal: 8:00-20:00”, spun reprezentanții Primăriei Deva.

Așadar, turiștii care ajung în aceste zile la Deva și doresc să viziteze fortăreața medievală emblemă a orașului pot face acest lucru doar la pas.

Reamintim că, de la 1 octombrie 2018 și până în 30 aprilie anul viitor, programul de vizitare a Cetății Deva este între orele 8:00-20:00.

Articolul precedentModernizarea căii ferate dintre Simeria și Sighișoara, tot mai aproape de finalizare. Directorul CFR, în verificare
Articolul următorPetroșani: Comunicare interactivă a administrației cu cetățenii