Reprezentanții autorității locale de la Petroșani îi informează pe cetățenii care folosesc aplicația CityHealth care sunt punctele în care pot fi depozitate deșeurile provenite din construcții. Cei care nu respectă hotărârea Consiliului Local pot fi sancționați cu amenzi de până la 1000 de lei pentru persoanele fizice și 2500 de lei pentru persoanele juridice.

“Depozitarea deșeurilor, altele decât cele menajere (moloz, deșeuri voluminoase – mobilier, ușit, etc) în alte locuri decât cele special amenajate constituie contravenție șI se sancționează cu amendă cuprinsă înrte 500 – 1000 lei pentru persoanele fizice și 1500 – 2500 lei pentru persoanele juridice, conform Hotărârii Consiliului Local al municipiului Petroșani nr. 21/2010”, arată informarea.

În plus, în cadrul aceluiași mesaj, reprezentanții administrației locale de la Petroșani informează asupra faptului că aceste tipuri de deșeuri pot fi depuse la stația de sortare a deșeurilor municipale din strada Cărbunelui, lângă fosta EM Dâlja. Astfel de mesaje inscripționate pe plăcuțe informative sunt și la punctele de colectare a deșeurilor menajere de pe raza localității.

 

 

Articolul precedentTelecabina de pe Cetatea Devei este, din nou, în revizie tehnică
Articolul următorStraja se pregătește pentru o nouă competiție