Sursa foto: DRDP Timişoara
Sursa foto: DRDP Timişoara

Drumarii s-au pus pe treabă şi toarnă, în sfârşit, asfalt peste craterele de la intrarea în Deva, în zona punctului de întoarcere pentru accesul către autostradă. Se lucrează pe acea porțiune de care şoferii, care tranzitează DN 7 sau cei care fac zilnic naveta, s-au tot plâns că „își rup” mașinile.

Reprezentanţii Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara au anunțat că, au fost demarate, în zona respectivă, reparațiile. Acestea se execută pe suprafețe întinse, la intrarea în municipiul Deva.

Sursa foto: Info trafic judeţul Hunedoara/Facebook

Cum ieri s-a asfaltat la o oră de vârf, DN 7 fiind renumit pentru valorile mari de trafic înregistrate, în zonă s-a creat un adevărat haos. S-a circulat bară la bară între cele două girații improvizate, cea din zona „Izvor”, unde întorc autovehiculele care vor să meargă pe autostrada A1, și cea aflată puțin mai departe, amenajată pentru întoarcerea mașinilor care circulă de pe podul de peste Mureș, de la Șoimuș, spre Arad sau Deva.

Potrivit celor de la DRDP Timișoara, lucrările de asfaltare în zona respectivă se vor realiza în aceste zile și săptămâna viitoare.

 

Articolul precedentAvansările de la INSEMEX sub semnul întrebării
Articolul următorApa din școlile din Valea Jiului este testată