Poliţiştii au reţinut un tânăr hunedorean, în vârstă de 25 de ani, după ce acesta a lovit cu un topor două autoturisme parcate. Totul s-a întâmplat la Vulcan.

Oamenii legii zic că, hunedoreanul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. „Tânărul, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Vulcan, aflat în stare de ebrietate, a distrus cu ajutorul unui topor elemente de caroserie a două autovehicule parcate pe strada Mihai Eminescu. Tânărul a fost imobilizat și condus la sediul Poliției, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere, amenințare, lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, din verificări stabilindu-se că cel în cauză l-a amenințat și l-a agresat fizic pe un alt tânăr, în vârstă de 29 de ani”, au informat, astăzi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Faţă de tânărul recalcitrant, poliţiştii au luată măsura preventivă a reținerii pe o durată de 24 de ore, acesta urmând a fi prezentat magistraţilor, în vederea luării măsurilor legale.

Articolul precedentMinistrul Transporturilor, despre deraierea vagoanelor de marfă de la Zam: „Vor stabili cei de la AGIFER cauza incidentului”
Articolul următorConcluzia ministrului Cuc, în urma vizitei pe şantierele de cale ferată din Hunedoara: „Se poate şi mai bine”