O parte dintre angajaţii Primăriei Deva ar putea primi salarii majorate, dacă un proiect de hotărâre, iniţiat, în acest sens, va fi aprobat de consilierii locali în şedinţa de la mijlocul acestei săptămâni. Este vorba despre casieri, şoferi, dar şi muncitorii calificaţi şi necalificaţi.

Propunerea de majorare a lefurilor a fost făcută „pentru a reduce diferenţele salariale între categoriile de angajaţi cu contract individual de muncă din aparatul de specialitate al primarului municipiului Deva” şi ţinând cont de faptul că „volumul activităţilor desfăşurate de personalul administrativ, de gospodărire, întreţinere -reparaţii şi de deservire, precum şi că responsabilităţile unor posturi, de exemplu, şofer, justifică acordarea unui salariu mai mare”, după cum se arată în proiectul de hotărâre ce urmează să fie supus aprobării în şedinţa CL Deva de miercuri, 31 octombrie.

Conform proiectului, pentru acoperirea diferențelor rezultate în urma stabilirii noilor salarii este nevoie de maximum 6.200 de lei lunar, sumă ce poate fi suportată de la bugetul local.

Articolul precedentAproape 4,2 milioane au costat asistații sociali din Hunedoara
Articolul următorFOTO-VIDEO| Autocar plin cu oameni, răsturnat pe DN 7, la Tătărăşti. O persoană a murit, iar alte 32 au fost rănite