Fostul mare fotbalist Romulus Gabor a mers la Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu”, unde s-a întâlnit cu elevii și cadrele didactice. Vizita sa a fost făcută în cadrul Programului Național „Campionii României în școală, liceu și universitate”, derulat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST).

Aproximativ 150 de elevi și profesori, de la Colegiul Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” din Deva, au luat parte la întâlnirea cu fostul mare fotbalist, component al lotului național al României.

Romulus Gabor le-a povestit elevilor prezenți despre cariera de fotbalist de la Jiul Petroșani, Corvinul Hunedoara și echipa națională și despre cele mai mari succese obținute, „Gheata de bronz” și „Balonul de aur”, primite la Campionatul Mondial de Fotbal pentru Tineret – ediția Australia 1981. De asemenea, acesta le-a vorbit despre importanța practicării sportului ca modalitate de afirmare și realizare personală.

Faceți sport sub orice formă, dar și învățați pentru a fii sănătoși și pentru a reuși în viațăle-a spus campionul adolescenților prezenți.

Sursa foto: DJST Hunedoara

Directorul Colegiului Tehnic Energetic „Dragomir Hurmuzescu” Deva, Monica Crișan, în calitate de gazdă, i-a salutat pe cei prezenți, iar Széll Lőrincz, directorul executiv al DJST Hundoara, și Marius Simina, consilier în cadrul Compartimentului Sport, au prezentat Programul Național „Campionii României în școală, liceu și universitate”.

Articolul precedentCetatea Devei, luată cu asalt de trupele de airsoft
Articolul următorLa noapte, se schimbă ora! Ceasurile, reglate cu o oră în urmă