Arcașii din Valea Jiului au concurat la Campionatul Național de Tir cu Arcul Outdoor găzduit la Iași. Aceștia au reprezentat trei cluburi sportive, și anume CSO Aninoasa, Minerul Aninoasa și SCM Deva.

După cele cinci titluri de campion obținute de curând la Campionatul național de seniori de la Aninoasa, sportivii din Valea Jiului au evoluat la Iași în cadrul competițiilor de copii juniori II și cadeți, reușind să-și aducă în palmares alte  titluri de campioni și două de vicecampioni.

La Campionatul Național de Tir cu Arcul Outdoor de la Iași, Beatrice Miklos și-a adjudecat titlul național la proba ”Olimpic Fete” și, împreună cu Flavius Tănăsescu, un alt titlu național la proba pe echipe mixte Cadeți. Arcașul Flavius Tănăsescu și-a trecut, la rândul său, în palmares, un titlu național la proba ”Olimpic Juniori 2”, un altul, împreună cu Ioan Pușcă, la echipe mixte Juniori 2 și încă un titlu de campion național la echipe ”Cadeți Olimpic”, alături de Denis Habian și Mario Tampu.

 

 

Articolul precedentFOTO| Medici de la spitalul din Orăștie au pornit în caravană. Prima oprire- la Geoagiu, unde au oferit consultații gratuite
Articolul următorCe au decis magistrații în cazul hunedoreanului care și-a ucis fosta iubită, la Timișoara