Arest preventiv pe o perioadă de 30 de zile, asta au decis, aseară, magistrații Tribunalului Timiș, în cazul hunedoreanului care și-a ucis, cu sânge rece, fosta iubită în parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara.

Judecătorii au admis propunerea procurorilor și au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a tânărului de 30 de ani, din Lupeni, acuzat de oribila crimă din orașul de pe Bega. „Tribunalul admite propunerea. Dispune arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a inculpatului Titiş George Cosmin”, se arată în soluţia pe scurt a Tribunalului Timiş.

Tânărul din Lupeni și-a înjunghiat, vineri seară, fosta iubită în timp ce aceasta se plimba, cu o prietenă, pe o alee din parcul din spatele Catedralei Mitropolitane din Timișoara. Fata, Karina Maria, în vâstă de 20 de ani, s-a stins din viaţă în mâinile medicilor care nu au mai putut-o salva. Atacatorul ei a fost prins, la circa trei ore, de la comiterea crimei în zona Pădurea Verde, de la ieşirea din Timişoara, fiind încătuşat şi dus în arestul poliţiei.

Detalii tot mai tulburătoare au început să iasă la iveală, în acest caz, întărind mobilul crimei: gelozia. Prieteni de-ai fetei au povestit că cei doi ar fi lucrat împreună în Marea Britanie, o perioadă. În urmă cu câteva luni, fata ar fi vrut să pună capăt relaţiei din cauza comportamentului agresiv al fostului ei iubit. Ba mai mult, din spusele apropiaţilor, tânăra se temea pentru viaţa ei din pricina ameninţărilor pe care le-ar fi primit în ultima perioadă.

Karina Maria este plânsă acum de rude şi prieteni apropiaţi, cărora nu le vine să creadă modul cumplit în care tânăra a sfârşit.

Citește și:

Tânăr hunedorean, suspectat că și-a ucis fosta iubită

Articolul precedentRezultate bune pentru arcașii din Aninoasa
Articolul următorMinerii încă așteaptă o ordonanță care are ca obiect protecția socială