O grădiniță din municipiul Petroșani are probleme structurale. Baia grădiniței numărul 2 din Petroșani s-a scufundat, în primăvara acestui an. Acum, Consiliul Local al municipiului Petroșani a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru rezolvarea problemei.

“Obiectivul de investiții “Consolidare planșeu grupuri sanitare grădinița nr. 2 PP, str. Aviatorilor nr. 3, municipiul Petroșani, jud. Hunedoara” își propune rezolvarea problemelor referitoare la cerințele esențiale de calitate în ceea ce privește rezistența, stabilitatea și siguranța în exploatare având în vedere degradările din zona grupurilor sanitare. Astfel, se recomandă executarea lucrărilor de refacere a planșeului peste subsol în zona grupurilor sanitare, în baza unui proiect tehnic și detalii de execuție de către o firmă autorizată”, arată documentația.

Valoarea totală a principalelor lucrări de intervenție este de 142.727,59 lei. Lucrările de reparații propuse pentru încadrarea în cerințele esențiale de calitate în construcții respect normativele și prescripțiile tehnice în vigoare. Prin realizarea investiției se vor rezolva problemele referitoare la cerințele esențiale de calitate în ceea ce privește rezistența și stabilitatea precum și siguranța în exploatare. Clădirea a fost construită în anul 1980 și are regimul de înălțime P+1.

 

 

Articolul precedentAutoritățile locale de la Uricani au demarat procedurile pentru realizarea unei grădinițe în localitate
Articolul următorUSR Petroșani propune „Tu decizi pentru Petroșani” în Consiliul Local