Autoritățile locale de la Uricani au demarat procedurile pentru realizarea unei grădinițe în localitate. Investiția a cărei valoare se ridică la circa 1.545.110 lei vizează realizarea unei grădinițe cu program normal în orașul Uricani, județul Hunedoara.

Obiectivul de investiții se va racorda la următoarele rețele de utilități: – alimentare cu apa; – rețea canalizare; – rețea energie electrica; – rețea gaze naturale de joasa presiune. Banii pentru realizarea lucrării vin de la bugetul de stat. Grădinița va fi structurată pe 4 grupe și va fi prevăzută cu toate funcțiunile specifice și dotările tehnico-edilitare pentru 80 de copii cu vârsta cuprinsă între 3-6 ani.

Grădinița va avea în componență 4 grupe de câte 20 copii, 4 educatoare și personal auxiliar, un asistent medical și un administrator. Va fi compartimentată cu holuri, cabinet medical cu grup sanitar, oficiu, două vestiare, cancelarie, izolator, 4 săli de activități, 4 băi, o cameră opțională, o terasă închisă, facilități pentru persoanele cu handicap, loc de joacă.  Firmele specializate pot depune ofertele până în data de 8 ianuarie.

 

Articolul precedentCondamnat pentru viol, prins în urma unei acţiuni derulată de poliţişti
Articolul următorProbleme structurale la o grădiniță din Petroșani