Președintele României a urmărit evoluția lui Avram Iancu. Petroșăneanul Avram Iancu a fost felicitat de președintele României, Klaus Iohannis, pentru reușita sa în aventura de pe Marea Neagră. Bibliotecarul petroșănean a primit o felicitare semnată de președintele României care a urmărit evoluția sportivului.

“Vă felicit pentru că ați reușit să duceți la bun sfârșit provocarea de a străbate înot Marea Neagră, de la Sulina la Istanbul, precum și pentru reușitele sportive remarcabile înregistrate de-a lungul timpului. Un astfel de rezultat, în anul Centenarului Marii Uniri, obținut în condiții extreme este demn de aprecierea și respectul nostru. Pasiunea, determinarea și pregătirea temeinică v-au făcut să duceți la capăt fiecare obiectiv pe care vi l-ați asumat. Prin acțiunile dumneavoastră, faceți cinste României!”, arată Klaus Iohannis, președintele României în scrisoarea adresată sportivului petroșănean Avram Iancu.

În plus, președintele României, Klaus Iohannis apreciază că Avram Iancu este un exemplu demn de urmat de tinerele generații. Avram Iancu a străbătut înot Marea Neagră într-o perioadă de 60 de zile. Aventura sa de la Sulina la Istanbul a însumat peste 630 de kilometri.

 

Articolul precedentDan Puric vine, din nou, la Deva. Conferință despre „Jerfa Unirii noastre”
Articolul următorAutoritățile din Deva susțin că sunt pregătite pentru iarnă