Dan Puric vine, din nou, la Deva. Conferință despre „Jerfa Unirii noastre”

Îndrăgitul Dan Puric va conferenția, din nou, la Deva. Artistul va fi prezent, pe data de 30 noiembrie, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din municipiu, unde va vorbi în fața celor prezenți despre „Jertfa Unirii noastre”, așa cum se intitulează conferința pe care o va susține.

Evenimentul va avea loc în sala mare a centrului cultural din Deva, începând cu ora 19:00, și se va desfășura cu participarea Coralei „Sargeția” Deva, dirijor: prof. Nicolae Icobescu. Potrivit reprezentanților Primăriei Deva, accesul la conferință se face pe bază de invitații, care pot fi ridicate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00.

Dan Puric a mai fost prezent în reședința județului Hunedoara și la începutul lunii octombrie, unde alături de cunoscutul interpret Nicolae Furdui Iancu, a susținut spectacolul ”Să se ridice țara!”, ce a avut loc la Teatrul de Artă din Deva.

Articolul precedentSute de străzi din Hunedoara și satele învecinate vor fi reabilitate. Pe unele nu s-a mai intervenit de peste patru decenii
Articolul următorPreședintele României a urmărit evoluția lui Avram Iancu