Polițiștii au descins la mai multe adrese de pe raza județelor Hunedoara și Timiș, într-un dosar de infracțiuni la regimul armelor și braconaj. Au fost verificate locuințele mai multor suspecți. La capătul perchezițiilor, oamenii legii au ridicat mai multe arme, o baionetă, lațuri, aparatură pentru confecționarea de alice, precum și mai multe kilogame de carne de vânat.

Un număr de 13 percheziții au fost efectuate de către polițiștii de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției orașului Făget, cu sprijinul Secției 10 Rurale Făget și Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Hunedoara. Activitățile au fost desfășurate într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj.

Anchetatorii spun că, faptele ar fi fost comise pe raza județelor Timiș și Hunedoara. La final, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor nouă arme, peste 200 de cartușe, peste 1500 de alice,o baionetă, 27 de lațuri, aparatură pentru confecționarea de alice, 11 trofee mistreț și căprior, petarde, dispozitive de iluminat pe timp de noapte, precum și aproximativ 80 de kilograme de carne de vânat (mistreț și căprior). De asemenea, șapte persoane au fost duse la sediul  poliției, pentru audieri, acestea fiind reținute pentru 24 de ore.

În acțiune au fost angrenați 27 de polițiști cu 13 autospeciale, patru grupe de intervenție S.A.S. Timiș și Hunedoara și șase grupe de intervenție cadrul Grupării Mobile de Jandarmi „Glad Voievod” Timișoara.

Articolul precedentGala de Excelență a AMR: Hunedoara, nominalizată pentru excelență în promovarea culturală, turistică și sportivă
Articolul următorDezgustător! Rulou cu crenvurști cu mucegai, cumpărat dintr-un magazin din Orăștie