Aseară, în cadrul Galei de Excelență a AMR – Asociația Municipiilor din România, prilej cu care au fost premiate cele mai bune administrații locale din țară, municipiul Hunedoara a fost nominalizat la premiul de „Excelență în Promovarea Culturală, Turistică și Sportivă”.

Hunedoara a fost nominalizată la această secțiune alături de alte două municipii din țară, respectiv Constanța și Satu Mare.

 

„Ne onorează această alăturare, în condițiile în care am reușit, prin proiecte și promovare, ca Hunedoara sa fie nominalizată în primele trei municipii din țară”, a declarat primarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouțanu.

Sursa foto: Primăria Hunedoara/Facebook

Tot în cadrul Galei de Excelență a AMR, Primăria municipiului Hunedoara a primit premiul pentru activitate în an centenar.

În cadrul Galei de Excelență, sunt nominalizate câte trei administrații pentru fiecare dintre secțiunile: Educație, Transport, Sănătate, Antreprenoriat, Regenerare Urbană, Iluminat public, Digitalizare, Gestionarea Deșeurilor și Promovarea Culturală, Turistică și Sportivă.a

Articolul precedentTinerii din Valea Jiului pleacă din țară. Salarii motivante pentru a-i ține acasă
Articolul următorPercheziții în Hunedoara și Timiș, într-un dosar de infracțiuni la regimul armelor și braconaj