Produse cu mucegai pe rafturile unui magazin din municipiul Orăștie. O hunedoreancă a cumpărat un rulou cu crenvurști, iar când l-a desfăcut a avut neplăcuta surpriză să constate că acesta era plin pe interior de mucegai.

Imaginea cu crenvurștii mucegăiți a fost postată pe o rețea de socializare, însoțită de mesajul: „Ce poți cumpăra în România, Orăștie mai exact. Rușine!”. Fotografia a stârnit revoltă în rândul celor care au văzut-o, cu atât mai mult cu cât persoana care a publicat-o susține că ruloul respectiv ar fi fost cumpărat de la un magazin alimentar situat în apropierea unui spital. „Să le fie rușine! Îmbolnăvesc oamenii!”, a comentat cineva. „Unde este Protecția Consumatorului?”, a scris altcineva.

Conform etichetei, ruloul ar fi fost produs de o fabrică de panificație din județul Alba având un termen de valabilitate de patru zile. „Societatea are obligația să expună sau data procesării produsului sau data expirării produsului. Cele patru zile pentru mine nu înseamnă nimic. Pot considera că produsul a fost procesat și cu an înainte”, a precizat, pe Facebook, persoana care a publicat imaginea cu crenvurștii mucegăiți.

Persoana care a făcut descoperirea dezgustătoare a fost îndemnată să depună reclamație la Protecția Consumatorului.

Articolul precedentPercheziții în Hunedoara și Timiș, într-un dosar de infracțiuni la regimul armelor și braconaj
Articolul următorSpitale construite în ritm de melc