Operatorul serviciului de salubrizare căi publice din Deva și-a scos utilajele și oamenii la treabă pe Bulevardul Decebal, din municipiu. Autoritățile locale fac, încă o dată, un apel, la șoferi să nu își mai lase mașinile parcate în zonă, pentru a nu împiedica acțiunea de curățare și întreținere a străzilor.

 

Startul campaniei de curățenie pe unul dintre cele mai aglomerate bulevarde din centrul municipiului Deva -Bulevardul Decebal, a început de astăzi, 12 martie. S-a acționat pe tronsonul cuprins între intersecţia cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu şi intersecţia cu Bulevardul Iuliu Maniu (pe sensul de mers spre Piaţa Agroalimentară).

Conform reprezentanților municipalității, mâine, 13 martie, utilajele și angajații de la Salubritate vor fi prezenți pe tronsonul cuprins între intersecţia cu Bulevardul Iuliu Maniu şi intersecţia cu strada Avram Iancu (pe sensul de mers spre Cetatea Deva); joi, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu strada Avram Iancu şi intersecţia cu strada Ion Creangă (pe sensul de mers spre Piaţa Arras). Acțiunea continuă vineri, 15 martie, pe segmentul cuprins între intersecţia cu strada Ion Creangă şi intersecţia cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu (pe sensul de mers spre Piaţa Arras), iar luni, 18 martie, pe tronsonul cuprins între intersecţia cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu şi sensul giratoriu din zona Hotel Deva (pe sensul de mers spre Piaţa Arras).

Primăria Municipiului Deva face apel la toţi participanţii la traficul rutier să nu-şi parcheze autoturismele în zonele menţionate pentru a nu împiedica accesul utilajelor S.C. „Salubritate” S.A. şi desfăşurarea în condiţii normale a campaniei de curăţare şi întreţinere a străzilor”, spun reprezentanții municipalității.

Administrația publică locală spune că, acțiunea de curățare și întreținere a străzilor va cuprinde și alte zone din oraș.

Articolul precedentAngajată de la Serviciul de Permise și Înmatriculări Auto Hunedoara, reținută pentru luare de mită
Articolul următorSe închide traficul în zona barierei de la fosta Brutărie Neamț din Deva. Pe unde se va intra în Cartierul Grigorescu?