O angajată a Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Hunedoara a fost reținută după ce a fost prinsă în flagrant în timp ce primea o sumă de bani cu titlu de mită.

Funcționara a fost prinsă în cadrul unei acțiuni desfășurată de ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Hunedoara, cu sprijinul Brigăzii Operaţiuni Speciale Alba Iulia.

În fapt, în perioada decembrie 2018 – martie 2019, suspecta, în calitate de agent de poliţie în cadrul instituţiei menţionate a primit, în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu, diferite sume de bani cuprinse între 150 şi 500 lei, pentru a facilita urgentarea înmatriculării autoturismelor”, spun procurorii anticorupție.

În cursul zilei de ieri, angajata a fost condusă la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara în baza mandatului de aducere, unde a fost audiată, împreună cu alţi martori, iar procurorul de caz a dispus măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore. Aceasta este cercetată pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită în formă continuată (13 acte materiale), conform DGA.

Ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciului Judeţean Anticorupţie Hunedoara, în baza ordonanţelor de delegare emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, au efectuat acte procedurale care au stat la baza probării faptelor.

Articolul precedentGeoparcul Dinozaurilor “Țara Hațegului”, prima prezență la Târgul Internațional de Turism de la Berlin
Articolul următor„Nu parcați mașinile!”. A început campania de curățenie pe Bulevardul Decebal din Deva