Circulația autovehiculelor pe strada Hărăului, din municipiul Deva, va fi oprită pentru două zile. Motivul îl constituie lucrările la calea ferată de mare viteză, executate în zonă.

 

“Asocierea FCC Construction, Astaldi S.p.A și Contratas y Ventas SA anunță închiderea circulației rutiere pe str. Hărăului din municipiul Deva, la trecerea de nivel cu calea ferată, la km cf 481+315,81, pentru execuția unor lucrări de demontare trecere nivel și refacere terasament. Circulația în această zonă va fi închisă în perioada 16 martie – 18 martie 2019, începând cu ora 16:00 (16 martie 2019) și până la ora 6:00 (18 martie 2019). Dirijarea circulației rutiere se va face de către doi piloți de trafic”, au informat reprezentanții Primăriei Deva.

Accesul în zona cartierului Grigorescu din Deva se va face, în perioada respectivă, pe la trecerea de nivel cu calea ferată de la strada Balata, din apropierea Mănăstirii Franciscane.

Lucrările care se execută în zonă fac parte din proiectul amplu de reabilitare a liniei de cale ferată Frontieră -Curtici – Simeria, parte componentă a Coridorului IV Pan – European pentru circulația trenurilor cu viteza maximă de 160 km/oră, Tronsonul 3: Simeria – Gurasada.

Articolul precedent„Nu parcați mașinile!”. A început campania de curățenie pe Bulevardul Decebal din Deva
Articolul următorLămuriri pe marginea proiectului Green Line Valea Jiului