Autoritățile locale de la Călan îi informează pe cetățenii orașului despre începerea execuției lucrărilor de modernizare a străzilor localitate. Mai multe drumuri sunt incluse în proiectul a cărui valoare este de peste 14 milioane de lei.

“În luna iulie 2017 a fost aprobat spre finantare și proiectul ,,Modernizarea străzilor din orașul Călan, județul Hunedoara” în valoare totală de 12.070.157,24 lei fara TVA (14.363.487,12 lei cu TVA). A fost semnat contractul de finanțare cu nr. de înregistrare la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administrației Publice și Fondurilor Europene 4298/14.12.2017 respectiv 8338/21.12.2017 la Primaria Orașului Călan„, arată edilii din Călan.

Finanțarea este acordată prin Programul Național de Dezvoltare Locală –Subprogramul ,,Regenerare urbană a municipiilor și orașelor”. Lucrările care se desfășoară în această perioadă impun reabilitarea părții carosabile, lucrări de realizare a pistelor de biciclete, lucrări de realizare a unor trotuare, lucrări la rețelele de scurgere a apelor pluviale, înființarea unor colectoare și inlocuirea unor cămine de colectare.Străzile din proiect sunt următoarele: Str, Furnalistului, Independenței, Libertății, Bradului, Ovid Densușianu, Florilor.

 

Articolul precedentÎnchiderea minelor, cu angajații proprii
Articolul următorDelegație a Comisiei Europene, prezentă în județul Hunedoara. Vizită de informare legată de SMID