Lucrările de închidere subterană a minelor Paroșeni și Uricani din cadrul Societății Naționale de Închideri Mine Valea Jiului (SNIMVJ) se face cu angajații proprii. Minele Uricani și Paroșeni au fost închise încă de acum doi ani.

Numai că însă mai sunt lucrări de executat pentru punerea în siguranță a subteranului. Astfel, la cele două untități miniere din cadrul Societății Naționale de Închideri Mine Valea Jiului încă mai activează peste 300 de salariați. Pentru aceștia, conducerea achiziționează servicii de transport la și de la locul de muncă. 601.438 de lei este valoarea contractului pe care SNIMV îl derulează. Serviciile de transport sunt pentru unitățile miniere Paroșeni și Uricani.

Obiectul achiziției îl constituie furnizarea serviciilor de transport salariați la și de la locul de muncă, pentru sucursalele Mina Paroșeni și Mina Uricani, prin curse de transport regulate, conform graficelor de transport. Programul de transport salariați se desfășoara timp de 24 ore/zi lucrătoare, iar in zilele nelucrătoare cursele programate conform comenzilor de lucru de la sucursalele miniere se prestează tot 24 ore/zi. Valabilitatea contractului înceteaza la data de 31.12.2019.

În total, prestatorul are de efectuat circa 25.835 km/lună la cele două unități miniere. Cele două exploatări miniere au fost închise, însă încă mai sunt angajați care efectuează lucrările efective de închidere.

 

 

 

Articolul precedent18.000 de euro a transferat un bărbat în contul unei „femei” pe care a cunoscut-o online
Articolul următorMai multe străzi din Călan intră în reabilitare