Mai multe blocuri din cel mai vestic oraș al Văii Jiului așteaptă să fie reabilitate. Este un proiect finanțat din fonduri europene care prevede eficientizarea energetică a blocurilor de locuit.

Mai exact, contractul prevede “execuție lucrări reabilitare termica a blocurilor de locuinte aferente proiectului ,,Eficientizarea energetica a blocurilor de locuinte situate pe strada 1 Decembrie si strada Aleea Trandafirilor, orasul Uricani, judetul Hunedoara”. Este vorba de blocurile de pe  str. 1 Decembrie bl. 1, bl. 7, bl. 9 si bl. 11 si Aleea Trandafirilor bl. 2, bl. 3 si bl. 4. Contractul are o valoare de 3.289.773 lei.

Potrivit edililor, 170 de gospodării vor beneficia de lucrari de interventie la anvelopa blocului de locuinte care vor avea ca scop cresterea performantei energetice, iar odată cu realizarea lucrărilor va avea loc și reducerea consumului anual de energie pentru incalzire cu 2.199,65 kwh/an, reducerea consumului anual de energie primara cu 2.828.343,42 kwh/an  si reducerea consumului anual specific de energie cu 2.200,08 kwh/an.

 

Articolul precedentMai multe clădiri miniere, evaluate în vederea impozitării
Articolul următorAJOFM Hunedoara organizează, în februarie, șase programe de formare profesională