Aviz șomerilor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă din județul Hunedoara. Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) organizează, luna viitoare, șase programe de formare profesională.

Este vorba despre un program de specializare inspector resurse umane, cu o durată de 180 de ore, ce se va desfășura la Petroșani, și alte cinci de calificare în meseriile de instalator instalaţii de încălzire centrală – 720 ore, tot la Petroșani, zidar, pietrar, tencuitor – 720 ore, la Orăștie, brutar, patiser, preparator produse făinoase (720 de ore), la Deva, electrician de întreținere în construcții (720 de ore), la Petroșani, și agent de securitate, cu o durată de 360 de ore, ce se va desfășura la Hunedoara.

Persoanele interesate să participe la aceste cursuri de formare profesională se pot adresa la sediile agenţiilor locale şi punctelor de lucru din localităţile menţionate mai sus, sau la telefon 0755.999.929 și 0755.999.930.

Articolul precedentMai multe blocuri din Uricani așteaptă reabilitarea termică
Articolul următorVIDEO| Recital instrumental la Teatrul de Artă din Deva. Adina Cocargeanu și Tibi Boc i-au purtat pe cei prezenți pe aripile muzicii