Lucrările la drumul spre Parâng ar trebui să fie finalizate anul viitor. Sfârșitul anului 2019 ar putea aduce asfaltul pe drumul din stațiunea montană. Deși lucrările sunt întârziate, potrivit autorităților județene, există șanse ca lucrările să fie finalizate la termen.

„Sperăm, după asigurările pe care le-au dat ei, că anul viitor investiția din Parâng va fi gata. Deci și Parângul merge în același timp cu Straja și cred că, dacă în prima parte a anului viitor vom termina Straja, până la sfârșitul anului o să terminăm și Parângul”, a spus în plenul Consiliului Județean Hunedoara, Costel Avram, administratorul public al județului.

În plus, la nivelul instituției județene s-a aprobat nota conceptuală și tema de proiectare pentru încă 800 de metri de drum.

Lucrările la drumul care duce în staţiunea Parâng au început la sfârșitul lunii septembrie, după ce a fost semnat şi contractul de execuție. Drumul turistic va fi modernizat pe patru kilometri, iar costurile de execuție se ridică la peste 17 milioane de lei. Fondurile destinate modernizării vin prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Durata de execuție este de 27 de luni.

 

Articolul precedentActorul Șerban Ionescu va fi omagiat, la Petroșani
Articolul următorDeveanca Alexandra Marcu, și tatăl ei, pleacă să cucerească cel mai înalt vârf din Uganda