Actorul Șerban Ionescu va fi omagiat, la Petroșani, la 6 ani de la trecerea sa în neființă. În data de 26 octombrie va avea loc un eveniment special, ce va avea ca invitați pe soția și fiul marelui actor. Cinematograful Victoria și-a schimbat denumirea în Cinematograful Șerban Ionescu în baza unei hotărâri de Consiliu Local.

În data de 26.11.2018 se va proiecta un film unde joacă actorul Șerban Ionescu. Filmul este un omagiu adus actorului ce și-a început impresionanta carieră la Petroșani. În luna aprilie, regretatul actor Șerban Ionescu a fost declarat, post – mortem, Cetățean de Onoare al municipiului Petroșani.

În această toamnă, aleșii locali au mai făcut un gest pentru a-i omagia memoria regretatului actor. Primarul municipiului Petroșani, Tiberiu Iacob Ridzi și consilierul local Mihai Barbu au propus atribuirea denumirii ”Șerban Ionescu” cinematografului ”Victoria” din Petroșani, proiect aprobat în CL Petroșani. Născut la Corabia, în 23 septembrie 1950, Șerban Ionescu s-a stins din viață în 21 noiembrie 2012, după o cumplită suferință. Reputatul actor a avut mai multe reprezentanții pe scena teatrului din Petroșani.

 

Articolul precedentCimitirele din Petroșani vor funcționa după un regulament
Articolul următorLucrările la drumul spre Parâng ar trebui să fie finalizate anul viitor