Constructorii au finalizat lucrările de reparaţii pe un tronson de 19 kilometri de pe DN 7A Petroşani-Voineasa, dar şi spre judeţul Vâlcea.

Drumul facilitează accesul turiştilor cu maşina din judeţul Hunedoara spre domeniul schiabil şi staţiunea Voineasa, din judeţul Vâlcea, dar şi din partea de sud a ţării spre staţiunile montane Parâng şi Straja, din Valea Jiului.

“Au fost finalizate lucrările de punere în siguranţă a Drumului Naţional 7A, pe o porţiune de aproximativ 19 km aflaţi în administrarea Secţiei de Drumuri Naţionale Deva. Obiectivul de investiţii ‘Consolidare şi amenajare DN 7A, pe sectorul de drum Petroşani – Limită judeţul Hunedoara’, a fost cuprins în lista investiţiilor cu finanţare de la bugetul de stat pe anul 2022”, a precizat Prefectura Hunedoara.

Până la începerea reparaţiilor necesare, porţiunea de drum Petroşani – Obârşia Lotrului s-a aflat într-o stare avansată de degradare, desfăşurarea traficului în condiţii normale fiind mult îngreunată.

Sectorul din DN 7A, aflat pe raza judeţului Hunedoara, a fost preluat în anul 2019 de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova.

Sursa: Realitatea de Hunedoara

Articolul precedentMaşină a Poliţiei Petrila lovită cu pietre, după o intervenţie la hoţii de cărbune
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET