Podurile și podețele din Lupeni vor fi reabilitate. Municipalitatea de la Lupeni  are în vedere punerea în siguranță a mai multor poduri și podețe care asigură accesul rutier și pietonale spre diverse zone rurale din localitate.

Un astfel de pod, este cel peste Jiul de Vest, în zona Puțui Carolina. Podul asigură accesul spre cartierul de case muncitorești .

”Vorbim despre un pod care asigură traversarea râului Jiul de Vest, unde nu au fost efectuate de foarte multă vreme lucrări de punere în siguranță și care prezenta deja semn de eroziune. Am reușit, din fericire, să accesăm fonduri pentru a introduce și acest pod în reparații capitale, dar și pentru reabilitarea altor 8 podețe de pe raza municipiului Lupeni. Am început la toate aceste obiective lucrările de reabilitare și sperăm că vremea va mai ține cu noi, astfel încât să reușim în acest an finalizarea acestor investiții”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

11.000 de lei este suma alocată pentru realizarea lucrărilor de reparații, banii fiind suportată din bugetul local al municipiului Lupeni.

 

 

Articolul precedentPlanuri pentru extinderea domeniilor de studiu la Universitatea Petroșani
Articolul următorLocuitorii unui cartier din Brad s-au trezit cu aparatele din case făcute scrum, din cauza unei supratensiuni la rețeaua electrică