Mai mulți locuitori ai unui cartier din municipiul Brad s-au trezit cu aparatura electrocasnică stricată în urma unei supratensiuni în rețeaua de distribuție a energiei electrice. Oamenii s-au plâns primăriei care, la rândul ei, a sesizat ENEL-ul.

„Am fost sesizați de faptul că, în cursul dimineții zilei de 2 noiembrie 2019, în Cartierul Micro 1, peste Luncoi, s-a înregistrat o supratensiune în rețeaua de distribuție a energiei electrice la consumatorii casnici, racordați la Ptz 136, care a dus la avarierea unor aparate electrocasnice. Am solicitat distribuitorului de energie electrică informații legate de modul cum trebuie soluționat de către cei în drept situația gravă sesizată, pe bună dreptate, de cetățeni”, au transmis reprezentanții Primăriei Brad.

Pentru despăgubiri, cetățenii afectați sunt rugați să se prezinte la punctul companiei de distribuție de pe strada Minerilor din Brad, unde să depună o sesizare, cel târziu până luni, 4 noiembrie, la ora 16:00.

Reprezentanții Primăriei Brad au mai adăugat că „vor sesiza Enel Energie și se va solicita luarea de măsuri pentru preîntâmpinarea unor asemenea situații.”

 

Articolul precedentLucrări pentru ca cetățenii din zonele marginalizate să nu rămână izolați
Articolul următorMinerii din Valea Jiului continuă protestul. Cel mai lung din ultimii 15 ani