Un loc de joacă va fi realizat în comuna Băcia. Autoritățile locale au alocat o sumă cuprinsă între 200.000 și 400.000 de lei. Administrația locală dorește amenajarea unui loc de joacă pe o suprafață de 500 m2, a unui zid de sprijin de aproximativ 26 metri liniari și a unei rigole de scurgere de aproximativ 18 metri liniari.

Suprafața de 445,77 m2, va fi acoperită în întregime cu un covor de tartan având grosimea de minim 30 mm, acesta fiind antiderapant, rezistent la intemperii (îngheț-dezgheț,raze UV, căldură, ploaie, jar țigări) și reduce riscul de accidentare cauzat de căderi.

“Spațiul de joacă va fi dotat cu echipamente care îndeplinesc cerințele HG nr. 435/2010 (autorizate și certificate în acest sens). De asemenea amenajarea locului trebuie să conțină și iluminarea spațiului, dotarea acestuia cu bănci pentru odihnă, coșuri de gunoi și amenajare zonă verde (cu arbuști)”, arată edilii din comuna Băcia.

Valoarea investiției nu trebuie să depășească 400.000 lei. Potrivit edililor, pentru o mai bună imagine se poate vizita și amplasamentul.

 

Articolul precedentNenorocire pentru o familie din Sulighete în ziua de Paşte. Casa le-a fost cuprinsă de flăcări
Articolul următorSpațiile de bălăceală din Deva vor avea servicii de salvare acvatică