Nenorocire pentru o familie din satul Sulighete, chiar în ziua de Paşte. Casa unei hunedorence, în vârstă de 78 de ani, a fost cuprinsă de flăcări, iar femeia a suferit arsuri uşoare pe faţă. Fiul femeii, un bărbat de 52 de ani, s-a rănit la antebraţ în timp ce încerca să spargă un geam pentru a pătrunde în locuinţă.

Pompierii hunedoreni au intervenit de urgenţă pentru stingerea flăcărilor care au cuprins imobilul. Femeia şi fiul acesteia au primit îngrijiri de la echipajul medical care a ajuns la faţa locului, fiind transportaţi la spital.

Foto: ISU Hunedoara

Trei echipaje de pompieri ale Detaşamentului Deva şi ale Gărzii de Intervenţie Băiţa au intervenit pentru a opri avansarea flăcărilor.

„Intervenţia este îngreunată de materialele foarte ușor inflamabile și de lipsa surselor de apă în apropierea casei incendiate. Pompierii utilizează o autospecială pentru transportul apei dintr-un pârâu aflat la o distanţă considerabilă”, a declarat maiorul Anemona Doda, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

Articolul precedentHristos a Înviat! Sute de credincioşi au mers să ia Lumină Sfântă de la bisericile din Deva
Articolul următorInvestiție de 400.000 de lei pentru copiii din comuna Băcia